SOS! Elfelejtettem tegnap este beáztatni a tarkababot. Mentő ötlet?
NEM vicc, a nagyokosok lepontozták, sejthettem volna...
Egy piacos idős nénitől hallottam, itt is többször közreadtam már, senki sem szólt, hogy nem vált be.
A kioldódódo vasoxid, ami természetes anyag, segít a gyors puhulásban.
Ha hirtelen felindulásból bablevest akarok főzni, akkor alkalmazom, és teljesen működik.
pedig a régiek még kémiát sem tanultak...
tudom, hogy hova írok, nem a vicc kategóriába.
Sajnálom, hogy mások nem járnak piacra, nincsenek tapasztalt, öreg tanácsadói, barátai, csak számítógépük, ahol lehet nyomkodni...
Hát bizony az a lényeg, hogy te tudd, hogy neked aztán igazad van :) - csak mellékesen.
Amúgy én is a forróvizes verziót mondtam volna, de az előttem szólók leírtak minden lényegeset.
A forró vizes megoldást én javasoltam, persze ez a módi csak időszűkére való. De ezt nem tartottam szükségesnek megindokolni, gondoltam, hogy anélkül is világos, miért adtam ilyen tanácsot.
1. Örülök, hogy nem vagyok ezzel a módival egyedül
2. Aki ezért 0-ra lepontozott, kedves egészségére, ennél nagyobb öröme az életében sose legyen! :))))
Nem értettem Veled egyet, de én nem pontoztam le senki válaszát.
Látod engem is lenulláztak délelőtt,és még most is visszavág, akinek sérti a válaszom a hiúságát.
na mindegy, ezzel a babbal én már jóllaktam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!