Ki fogok menni párizsba és nem tudom hogy lehet megoldani azt hogy a 3g ipademen legyen net, a free wifi zone nem biztos hogy mindenhol jelen van nekem meg minden este kellene tárgyalásra. A roaming díjjak az egekben vannak. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 07:53
1/3 anonim válasza:
Sehogy. Roaming vagy wifi, más lehetőség nincs.
2/3 anonim válasza:
hát ha szállodába/hotelbe mész ott általában van wifi (jobb helyeken) ha más helyre mész akkor park/főterek közelében lakj mert általában van ott wifi vagy néha plázákban és media markt-ban is van ha jól tudom bár nem hiszem hogy este media-ba járnál xd na mindegy amíg nem adnál pontos infot hogy hova is mész vagy hogyan leszel kinnt addig sajnos csak ennyit tudok .....
3/3 anonim válasza:
Szia. Mi nagyon sokszor járunk Franciaországba, és igen, a szállodákban elég rosszak a wifi-k, azt mondják hogy van rá lehetőség, de van hogy egyáltalán nem jön be, vagy csak korlátozottan használható. Mi tavaly Korzikán bementünk az egyik mobil hálózatos üzletbe (Orange) és vettünk egy feltöltős internetet (ugyanolyan mint nálunk, olyan usb kártya jellegű). Ez végre működött, de elég drága volt, elég sokat lehet vele internetezni, viszont fél év múlva lejár és akkor elveszik róla a pénz. De előtte mással is próbálkoztunk, ajándékos trafikokba lehet kapni internetfeltöltőt, egy sajtcetlit adnak, azon van egy kód, azt kell bepötyögni az utasítás szerint, és elvileg 3 napig van net. Ezt gondolom pont a turistáknak találták ki. Ez olyan 10-20 euro közt volt, már nem emlékszem. Mi vettünk ilyet, de nagyon bonyolult volt, végigcsináltuk az utasítás szerint, és mégsem sikerült neteznünk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!