Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bolognai spagettit lehet...

Bolognai spagettit lehet mikróban főzni?

Figyelt kérdés
Épp elkezdtem gázon pirítani a darált húst, amikor kifogyott a gáz. Sajnos nincs most lehetőség másikat hozni. Be tudom fejezni mikróban?
2012. máj. 31. 16:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
bocsi az offért de kiváncsi vagyok miylen lett. kedves Kérdező, megirod nekünk?:)
2012. máj. 31. 18:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Valóban nem olvastam el, csak a címet+"a kérdező kommentjé"t.

De ezért nem kellett volna lepontozni, ráadásul kioktatni, mert a te beírásod sem viszi közelebb a kérdezőt a megoldáshoz, hisz csak engem csesztettél. De engem valóban érdekelt, hogy lehet-e mikróban ilyen dolgot készíteni.S próbáltam a lehetőségeken filózni. De biztos jól fejeződik be a napod, hogy lebunkózhattál valakit.

2012. máj. 31. 19:22
 13/16 anonim ***** válasza:

1: Nem bunkóztam le senkit

2: Már a "kérdezői komment"ben írja h mi a helyzet. Már abból minden kiderül

2012. máj. 31. 19:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Csak egy használható javaslat a jövőre nézve, ha ez a helyzet otthon, biztos máskor is előfordulhat, ezért ajánlom, hogy vegyél legalább egy egylapos rezsót, árammal működő főzőlap, amelyen minden további nélkül tudsz bármit főzni, melegíteni, ha szükséges. Én úgy tudom egyébként, hogy a mikróban nem kapja meg a hús azt a megfelelő hőmérsékletet, amely ahhoz szükséges, hogy utána biztonsággal elfogyaszthasd.
2012. jún. 1. 12:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Én a legtöbb tésztát úgy főzöm, hogy fővő vízbe szórom, és ha újra fő, elzárom,fedő alatt puhul 15-18 percig. Ilyen alapon a mikróban is el lehet érni ezt az állapotot - tehát a tészta része rendben is volna.Hogy húst lehet e párolni/pirítani - azt én sem tudom.
2012. jún. 1. 13:09
 16/16 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolóim!

Sikerült, és nagyon finom lett! (már, ha a családtagoknak hihet az ember :))))

A hús is jó lett, és a tészta is (bár a tésztával kapcsolatban nem voltak annyira kétségeim, mert én a rizst is úgy csinálom! :))

Mindenkinek nagyon köszönöm a kommenteket! :)

További szép napot mindenkinek! :)

2012. jún. 28. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!