Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljak bolognai...

Hogyan csináljak bolognai spagettit?

Figyelt kérdés
Üdv! Barátnőmet szeretném elkápráztatni egy kicsit egy full extrás romantikus vacsorával. Azt találtam ki, hogy spagettit csinálok bolognai szósszal. A mártást szeretném én megcsinálni, nem leönteni az előregyártottal. Tudtok valami tuti receptet? Vmi jó olaszosat. Ha lehet kicsit részletesen, mikor mit kell csinálni mer kicsit hülye vagyok a főzéshez. :) Milyen salit csináljak hozzá és milyen bort vegyek?
2009. márc. 12. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Pirits egy fej hagymát,ha kész,dobd rá a darálthúst,és piritsd meg.Öntsd fel paradicsomkonzervvel,vagy lével,sózd,borsozd,mehet bele fokhagyma,oregano,bazsalikom,én szoktam bele cukrot is rakni,jobban szeretem az édeskésebb szószt.Kóstolgatni kell,kisérletezni,amig a szád izét el nem találod.Bocs,h.mennyiségeket nem irok,de én találomra főzök és szemmértékkel.Én salit nem adnék hozzá,szerintem nem illik,viszont egy jó pohár száraz vörösbor,ami szintén lehet olasz,az nagyon oké.Remélem segitettem,BON APPETIT!
2009. márc. 12. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
1.vagyok.A hülye fejemmel elfelejtettem,h.én a végén egy kanál keményitővel be szoktam sűriteni,h.igazi szószos állaga legyen.
2009. márc. 12. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Van egy egyszerűbb változata is. Bolgnai szósz alapot kell venned. A hátulján részletesen rajta van, hogy hogyan csináld.
2009. márc. 12. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
87%

[link]

Én is innen a netről szereztem, nekem ez a tuti recept, vmi isteni..

Bort adhats hozzá olyat, mint amilyennel főzted...

Saláta meg..hát vegyél előre csomagolt saláta mixet, aztán azt turbózhatod valahogy...

2009. márc. 12. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!