Hogyan csináljak bolognai spagettit?
Figyelt kérdés
Üdv! Barátnőmet szeretném elkápráztatni egy kicsit egy full extrás romantikus vacsorával. Azt találtam ki, hogy spagettit csinálok bolognai szósszal. A mártást szeretném én megcsinálni, nem leönteni az előregyártottal. Tudtok valami tuti receptet? Vmi jó olaszosat. Ha lehet kicsit részletesen, mikor mit kell csinálni mer kicsit hülye vagyok a főzéshez. :) Milyen salit csináljak hozzá és milyen bort vegyek?2009. márc. 12. 18:57
1/4 anonim válasza:
Pirits egy fej hagymát,ha kész,dobd rá a darálthúst,és piritsd meg.Öntsd fel paradicsomkonzervvel,vagy lével,sózd,borsozd,mehet bele fokhagyma,oregano,bazsalikom,én szoktam bele cukrot is rakni,jobban szeretem az édeskésebb szószt.Kóstolgatni kell,kisérletezni,amig a szád izét el nem találod.Bocs,h.mennyiségeket nem irok,de én találomra főzök és szemmértékkel.Én salit nem adnék hozzá,szerintem nem illik,viszont egy jó pohár száraz vörösbor,ami szintén lehet olasz,az nagyon oké.Remélem segitettem,BON APPETIT!
2/4 anonim válasza:
1.vagyok.A hülye fejemmel elfelejtettem,h.én a végén egy kanál keményitővel be szoktam sűriteni,h.igazi szószos állaga legyen.
3/4 anonim válasza:
Van egy egyszerűbb változata is. Bolgnai szósz alapot kell venned. A hátulján részletesen rajta van, hogy hogyan csináld.
4/4 anonim válasza:
Én is innen a netről szereztem, nekem ez a tuti recept, vmi isteni..
Bort adhats hozzá olyat, mint amilyennel főzted...
Saláta meg..hát vegyél előre csomagolt saláta mixet, aztán azt turbózhatod valahogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!