S. O. S! Sülthús szaftjából miként tudok finom öntetet/mártást csinálni a húshoz?
Vagy igazából bármilyen öntet-ötlet jöhet,amihez nem kell tejföl,joghurt vagy ilyesmi,mert azt elfelejtettem venni.:(
S Én mindig ilyen hidegmártást szoktam,tehát most csak az elképzeléseimre hagyatkozom,hogy egy kis liszttel-tejjel is ki tudok esetleg hozni hasonlót.De nem olyan sűrűt képzelek,mint a besamel.
Köszönöm!:)
a visszamaradt pecsenyezsíron párold meg a zöldségeket, egy kis vízzel. ha puhák teljesen süssed vissza zsírjára, szórd le 2-3 kanál liszttel és pirítsd egy-két percig. hidegvízzel öntsd fel,hogy ellepje és kevergesd, hogy oldódjon a liszt. ha egyt forr, utána botmixerrel tudsz
zöldségpürét készíteni, amit egy kis tejjel olyan sűrűre
állítasz be, amilyent szeretnél.
fűszerekről se feledkezz meg,hagyma, fokhagyma, bors, bazsalikom, amit szerettek.
Hát,ezt nem kérdeztem,de köszi a profkó választ!:)
Én vajon fogom átforgatni a zöldségkeveréket majd felöntöm vízzel,beízesítem és ha jó behabarom kis liszttel.
Köszi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!