Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » S. O. S! Sülthús szaftjából...

S. O. S! Sülthús szaftjából miként tudok finom öntetet/mártást csinálni a húshoz?

Figyelt kérdés

Vagy igazából bármilyen öntet-ötlet jöhet,amihez nem kell tejföl,joghurt vagy ilyesmi,mert azt elfelejtettem venni.:(

S Én mindig ilyen hidegmártást szoktam,tehát most csak az elképzeléseimre hagyatkozom,hogy egy kis liszttel-tejjel is ki tudok esetleg hozni hasonlót.De nem olyan sűrűt képzelek,mint a besamel.

Köszönöm!:)

2012. máj. 31. 14:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

a visszamaradt pecsenyezsíron párold meg a zöldségeket, egy kis vízzel. ha puhák teljesen süssed vissza zsírjára, szórd le 2-3 kanál liszttel és pirítsd egy-két percig. hidegvízzel öntsd fel,hogy ellepje és kevergesd, hogy oldódjon a liszt. ha egyt forr, utána botmixerrel tudsz

zöldségpürét készíteni, amit egy kis tejjel olyan sűrűre

állítasz be, amilyent szeretnél.

fűszerekről se feledkezz meg,hagyma, fokhagyma, bors, bazsalikom, amit szerettek.

2012. máj. 31. 15:53
 12/14 A kérdező kommentje:

Hát,ezt nem kérdeztem,de köszi a profkó választ!:)

Én vajon fogom átforgatni a zöldségkeveréket majd felöntöm vízzel,beízesítem és ha jó behabarom kis liszttel.

Köszi!:)

2012. máj. 31. 16:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Persze, az a megoldás is tökéletes zöldségmártáshoz:)
2012. máj. 31. 16:24
 14/14 A kérdező kommentje:
Na nem habartam be! Majd a sülthús zsírján csinálok rántást,hogy finibb legyen!:) De már készül!:)
2012. máj. 31. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!