Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Epertortába jó lenne ez a krém?

Epertortába jó lenne ez a krém?

Figyelt kérdés
Csinálok eperpudingot, kikeverem margarinnal, majd teszek bele összepépesített epret, vagy pedig kis darabokra vágnom és úgy teszem a pudingba. Ez így jó lenne, vagy nem?
2012. máj. 31. 10:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen !!!


Én túró krémet szoktam csinálni :


50dkg turót átttörök ,hogy sima legyen izlés szerint teszek hozzá porcukrot . 3dl tejszín habot felverek kemény habbá ,és teszek hozzá kevés zselatint majd össze kevere a turóval ,és darabolt eperet teszek bele. a Turó krém tetjére szeletlt epret rakok ,az eper szeleteket leöntöm eper ízű zselatinnal..

2012. máj. 31. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

finom lesz, de a sorrendre figyelj. főzd meg 4 deci tejben a pudingot. teljesen hűtsd ki!

25 deka margarint 25 deka cukorral keverj habosra,majd keverd össze a kihűlt pudinggal. géppel keverd szép simára. ebbe már mehet az eperpüré.

díszítésre valóban hagyj pár szép eperszemet.

2012. máj. 31. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!