Szerintetek milyen krém illik a tortámhoz?
Figyelt kérdés
Csináltam 1 diós torta alapot, csak nem tudom, h milyen krém lenne jó bele. Gondoltam kávékrémre, de nincs tejszínem. Tudtok vmi jó receptet?2012. máj. 18. 12:18
1/5 anonim válasza:
Csoki pudinggal is finom lenne, ha a rétegek közé raknál meggy befőttet.
2/5 anonim válasza:
csináhatsz kávés krémet tejszín nélkül is.
4 deci tejet 5 ek. liszttel habverővel keverj simára és főzd fel, utána hűtsd ki.20 deka vajat/rámát 20 deka porcukorral keverj simára, majd a tejes masszával is keverd habosra.(ha lehet géppel ) ezt az alapot lehet ízesíteni rummal, kávéval, kakaóval, citrommal , stb.
4/5 anonim válasza:
A diós laphoz a legtutibb a vanília krém.
2 cs vanília pudingpor
20 dkg cukor
4 cs vaníliás cukor
8 dl tej
4 db tojás sárgája
20 dkg rama margarin vagy vaj
A krémhez a hozzávalóból (kivéve a margarin) sűrű krémet főzünk,kihűtjük és a 15 dkg margarinnal jól kikavarjuk.
5/5 anonim válasza:
Eszterházy jellegű is lehet belőle: 2 dl tejet 1 dl kávéval és pár ek. liszttel felfőzöd. Ha kihűlt, 3 tojássárgáját és 15 dkg margarint keverj ki 15 dkg cukorral és keverd bele a kávés krémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!