Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan sűrűsítsek? SOS

Hogyan sűrűsítsek? SOS

Figyelt kérdés

Egy joghurtos-tejszínes krémem van, nagyon folyós az állaga...

Keményítővel, zselatinnal próbálkoztam, nem sok sikerrel. :(



2012. máj. 21. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Főzz egy pudingot, és keverd bele a joghurtos tejszines krémet.
2012. máj. 21. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nem főzős a krém, hiába próbálkozol olyanokkal, ami főzésnél fejti ki a sűrítő hatást.

De szerencsére gondolom egy édes dologról van szó, szóval hidegen keverhetős krémporral (aranka, gála) tökéletesen megköthető a krémed! Sok sikert!

(amúgy nem tudom, miért nem csinálnak sós ételekhez is semleges ízű hidegen sűrítő anyagot, mint pl az említett aranka...)

2012. máj. 21. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! :)
2012. máj. 21. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Amúgy az első válasz se rossz, de azért nem tökéletes.

Nagyon extrém kemény pudingot kell főzni, hogy a 2 együtt jó állagú legyen, és mennyiségben is nagyon elviszi a krémet, mert másfél, kétszer annyi lesz a végére, mint amennyi kellene. Szerintem próbáld meg arankával, sokáig keverd, és hűtsd be.

2012. máj. 21. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
darált háztartási keksszel?
2012. máj. 21. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!