Hogyan sűrűsítsek? SOS
Egy joghurtos-tejszínes krémem van, nagyon folyós az állaga...
Keményítővel, zselatinnal próbálkoztam, nem sok sikerrel. :(
Ha nem főzős a krém, hiába próbálkozol olyanokkal, ami főzésnél fejti ki a sűrítő hatást.
De szerencsére gondolom egy édes dologról van szó, szóval hidegen keverhetős krémporral (aranka, gála) tökéletesen megköthető a krémed! Sok sikert!
(amúgy nem tudom, miért nem csinálnak sós ételekhez is semleges ízű hidegen sűrítő anyagot, mint pl az említett aranka...)
Amúgy az első válasz se rossz, de azért nem tökéletes.
Nagyon extrém kemény pudingot kell főzni, hogy a 2 együtt jó állagú legyen, és mennyiségben is nagyon elviszi a krémet, mert másfél, kétszer annyi lesz a végére, mint amennyi kellene. Szerintem próbáld meg arankával, sokáig keverd, és hűtsd be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!