Fehér krémet milyen ízben tudok csinálni tortához?
Amit még nem láttam itt, és apukám nagy kedvence, az a citromkrém.
Hozzávalók:
20 dkg cukor
2 dl tej
1 evőkanál rétesliszt
2 citrom reszelt héja
1 citrom kifacsart leve
1 db Ráma margarin
Elkészítés:
A cukrot, tejet, réteslisztet, citromhéjat és citromlevet összekeverjük és lassú tűzön, állandó keverés mellett felforraljuk.
Egy Ráma margarint habosra keverünk. Ha a fenti krém kihűlt, kis adagokban hozzákeverjük, minden alkalommal jól elkeverve.
A parfé szelet gyöngyfehér krémje is finom tortába töltve is.
5 deci tejben megfőzünk 5 púpos ek. búzadarát, jó sűrűre,nem baj, ha kihűlve kemény.
közben egy rámát 25 deka porcukorral, 2 vaniliás cukorral habosra keverünk. a kihűlt búzadarához keverjük géppel.
nagyon szép fehér finom krémet kapunk.jól kezelhető, nem folyós.
citromaromával is lehet ízesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!