Mit jelent az, hogy "lereszteljük"?
Figyelt kérdés
Pl a forrázott tésztánál.. vagy csak rosszul írtam le, és nincs is ilyen???:'D2012. máj. 29. 19:27
1/6 anonim válasza:
Jól írtad le nyugi. Annyi az egész h a vizet, zsiradékot, sót, cukrot felforralod, majd keverés közben hozzáados a lisztet és az egészet kicsit összepirítod folyamatos keverés mellett. Olyasmi mintha rántást készítenél csak ez egybe áll. Arra vigyázz h az ilyen receptek csak saccra írják a tojást mert változó h mennyi kell (liszt minőség, tojásméret és attól függően h mennyire sikerült resztelni.) Egyessével keverd bele a tojásokat. Akkor jó ha már nyomózsákból formázható, de nem folyós.
2/6 anonim válasza:
Szerintem pirítás, mivel a resztelt máj az pirított máj azaz hirtelen gyors lángon kavargatva sütött májat jelent.Dehogy lereszteljük a tésztát mondjuk ilyet nem hallottam még pedig 22 éve sürgök forgok a konyhában..:D
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :DD
Most tanultuk cukrászat órán, csak valahogy azt nem sikerült leírni, hogy mit is jelent. :DD
2012. máj. 29. 19:45
4/6 anonim válasza:
1 vagyok. Szóval szintén cukrász :D Ne félj majd gyakorlaton jobban megérted h hogy is működik meg mi ez. Bár talán ez tartozik a legnehezebb tészták közé. Mondom én ezt 5ös gyakorlati vizsgával. Nagyon oda kell rá figyelni.
Am úgy is mondják ezt h égetett tészta
5/6 anonim válasza:
Második vagyok, így már én is ismerem, égetett tészta,/képviselő fánk, ördögfánk, ezeket én is szoktam készíteni.Most megint okosabb lettem :)) Köszi :)
6/6 anonim válasza:
1 vagyok.
Nincs mit. Így tanul az ember :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!