Ha egy ételbe fehérbort írnak a receptben, és én helyette pezsgőt teszek az nagy gond? Elrontja?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 11:32
1/6 anonim válasza:
keverd ki belőle a bubit és jó lesz bor helyett.
2/6 anonim válasza:
Fölösleges kavargatni, a főzősnél amúgy is elmegy a bubi. El nem rontja az biztos.
3/6 anonim válasza:
attól függ, milyen ételről van szó
főzésnél szerintem is mindegy, mert tényleg megsemmisülnek a bubik
viszont egy süti esetében már nem mindegy, hogy bor v. pezsgő, mert a szénsav meghajtja a tésztát
4/6 A kérdező kommentje:
rizottó
2012. máj. 29. 12:23
5/6 anonim válasza:
Egy gyümölcsös rizottó szuper tud lenni száraz pezsgővel.
6/6 anonim válasza:
Tökéletes lesz bele a pezsgő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!