Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Létezik az, hogy a kovászpor...

Létezik az, hogy a kovászpor miatt lett nagyon sós íze a kenyeremnek?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy adagoltam mindent, ahogy eddig, de kaptam kovászport, szeptemberig lehet felhasználni, és raktam bele egy teáskanállal. Most meg sós íze van a kenyérnek. Nem brutális mértékig, de elég érezhetően.
2012. máj. 28. 10:29
 1/1 anonim ***** válasza:
nem lehet attól sós..hacsak nem sót adtak el neked kovászpor helyett...
2012. máj. 29. 07:42
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!