Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lefekvés elött elmosogatok,...

Lefekvés elött elmosogatok, mindent vagy nem zavar ha valami edény a mosógatoban marad?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 07:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Reggel szoktam mosogatni. "pacsirta" vagyok és este már teljesen használhatatlan
2012. máj. 29. 13:37
 12/14 anonim ***** válasza:
?? 47%? érthetetlen, hogy ebben mi nem volt hasznos. kérdeztek, válaszoltam.
2012. máj. 29. 16:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, engem is lepontoztak, én ellentétest írtam, mint Te. :-))))))

Valaki ettől könnyebbül meg. :-DDDDD

2012. máj. 29. 17:06
 14/14 anonim válasza:

Álltalában nem mosogatok el lefekvés előtt! Ebéd után szoktam,van mikor ebéd előtt is,attól függ mennyi a koszos edény,és milyen!

Megfőzök,abéd,és utána mosogatás! Ha marad vacsora után két tálca vagy tányér,meg két kés,azt nem mosom el,gazdaságosabb másnap de,amikor reggelizünk (álltalában nem szoktunk),vagy ha megfőzök,mert így már össze jön annyi,hogy nappal ne legyen kupi! Szóval senki nem látja,hogy milyen trehány vagyok,mert nem mostam el 2-nk után a vacsis tányért! :)

2013. ápr. 22. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!