Hogyan kell a hízott kacsamájat megsütni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 10:59
1/2 anonim válasza:
Én öntöttvas vagy cseréptálban, sütőben szoktam, kacsazsírban, almával, vagy fokhagymával.
2/2 anonim válasza:
A legjobb ha a saját kacsahájjal letakarod,raksz alá kacsazsírt és úgy sütöd meg egy serpenyőben. De a legkönnyebb ha veszel sütőzacskót,belerakod a májat,melléraksz amit gondolsz,de csak ha borsozod az is jó(ne sózd meg!!) összekötöd a tasakot,belerakod egy tepsibe,és úgy rakod a sütőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!