Sárgabarack befőttet hogyan kell eltenni? Leírná valaki részletesen?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 09:58
1/1 anonim 



válasza:





1 kg sárgabarack, 30 dkg cukor.
A barackot leforrázva meghámozom és felezem, majd tiszta üvegekbe töltöm. 1 liter vízbõl és 30 dkg cukorból egy szirupot fõzök és a sárgabarackra öntöm. 5-6 szétzúzott barackmag finomítja az ízét. Az üvegeket lezárom és 85 fokon 30 percig sterilizálom.
2 kg barackhoz már 60 dkg cukrot használj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!