Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem lehet felverni a...

Miért nem lehet felverni a habtejszínt?

Figyelt kérdés
Vettem egy Milklandot, utána meg egy Meggle nevezetűt és mint a kettő ilyen túrósra állt össze. Nem lehetett felverni habbá akár mit csináltam vele... Járt már valaki így ezekkel? hogy kellett volna csinálnom? kell bele habfixáló? Hulalát már vettem az tudom hogy jó , csak a sparban az nincsen...

2012. máj. 20. 17:29
 1/10 anonim ***** válasza:

túlverted őket, ha betúrósodott.

Mivel csináltad?

2012. máj. 20. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
hát ilyen gépi habverővel. de most olvasom itt a neten hogy ezek egyből összeállnak vajjá, ha kb. egy fél percnél tovább verem...hát a hulala az nem ilyen az egyből jó lett, ezt meg beleöntöttem a tálba elkezdtem verni és tényleg alig egy perc után túrós kinézetű vajszerűség lett belőle.
2012. máj. 20. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

a hulal nem tejszín, hanem valami növényi utánzat.

A tejszínre figyelni kell, könnyű túlverni,ha nem állsz mellette

2012. máj. 20. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
végül Dr.Oetker Habport vettem ahhoz 1,5 dl tej kellett meg a biztonság kedvért tettem bele habfixálót és jól sikerül meg finom is. csak kíváncsi voltam hogy más is járt-e már így, de most már tudom hogy épphogy csak egy kicsit kell verni és kész is....
2012. máj. 20. 17:41
 5/10 A kérdező kommentje:
igen tudom hogy a hulala nem tejszín hanem ilyen növényi habpor szerűség...de minden esetre jó és finom is :)
2012. máj. 20. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
hát én köpködtem tőle...szerintem nincs tejszín íze...de izlések és pofonok...
2012. máj. 20. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
a család nagyon szereti jó az íze nem kell hozzá cukor és nem esik össze. Hát igen kinek mi jön be :)
2012. máj. 20. 18:00
 8/10 anonim ***** válasza:
41%

Hogy lehet túlverni, ha nem áll mellette...?:)A habtejszín még szakmában megöregedett"szakiknak" sem sikerül mindig...

nagyon hidegnek,majd, hogy mem fagyosnak kell lenni, akkor talán sikerül habbá verni,a kézi habverő régen hatékonyabb volt, mert a mai gyors fordulatszámú eszközök

hőt is fejlesztenek és gyorsan vajat köpülhetünk a habnak szánt tejszínből.

jelen esetben védem a Hulalát:)direkt erre fejlesztették ki, hogy cukrászati hab legyen gyorsan, könnyen mindenki számára elérhető.

2012. máj. 20. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, egyetértek veled és jónak találom amit leírtál. :)
2012. máj. 20. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszi:)-tejes-:)))
2012. máj. 20. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!