A habtejszínt mivel tudnám helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Házi krémest szeretnék csinálni, de sajnos nincsen itthon habtejszín csak tejszínhab. A tejszínhab az jó? Tudnátok valami tippet vagy ötletet adni?
Köszönöm! :)
2012. ápr. 18. 12:00
1/6 anonim válasza:
Jó lesz a tejszínhab is, bár annak nincs oylan jó tartása mint a habtejszinnek.Esteleg zselatintport keverj hozzá.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Kipróbáltam, de nem lett jó. Nagyon híg lett és esett össze. :( Hát olyan lett amilyen.
2012. ápr. 18. 13:33
3/6 anonim válasza:
Látom hogy már késő, de utólag válaszolok:
(Igen természetesen tejszínhabbal nem szabadott volna, semmi tartása) De lehetett volna habporral. lehet kapni mindenhol, (coop, cba, tesco) tejjel kell hígítani, és ugyan olyan lesz az állaga, mint a habtejszínnel, legközelebb így csináld :)
4/6 anonim válasza:
A habtejszín nagyon jó, csak kell hozzá keverni 2 db habfixet. Akkor kell hozzákeverni, amikor már egy kicsit felverődött.
5/6 anonim válasza:
a habtejszín felverve, fixálva valóban jó lett volna, a kész hab semmire sem jó, csak azonnali fogyasztásra.
sajnálom, hogy nem sikerült, de minden kudarc egyben tanulság is, ha ez vigasztal valamelyest.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát majd legközelebb jobban fog sikerülni :)
2012. ápr. 21. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!