Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megmaradt pogácsasütés után 6...

Megmaradt pogácsasütés után 6 tojásfehérjém. Milyen sütit készítsek belőle?

Figyelt kérdés
Olyan receptre lenne szükségem, amiben fel tudom használni a kimaradt fehérjét, de nem kellenek bele különleges dolgok, tehát megtalálható nagy valószínűséggel itthon is.
2009. jún. 27. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
csinálj piskótát:)
2009. jún. 27. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Felverem habbá, keverek bele cukrot, kókuszreszeléket (vagy darált diót, mikor mi van),-annyit, hogy ne legyen folyós,de túl kemény se. beleteszem tűzálló tálba, megsütöm, aztán ha kihúlt teszek rá vaníliapudingot, vagy vaníliakrémet (legjobb :vaníliás fagyipor 2 dl tejszínnel felverve).Ha nagyon finit akarsz, tégy pirított mandulát a tetejére (vagy kókuszreszeléket).

Bárhogy lehet variálni,akármilyen ízzel

2009. jún. 27. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Fehér piskóta:

l tojásfehérjéhez 3 dk cukor,2 dk rétesliszt,2 dk margarin.

A felvert tojáfehérjébe beletesszük a cukrot,tovább verjük,majd hozzákeverjük a lisztet,és a langyosra olvasztott vajat.Úgy sütjük,mint a piskótát.Én a sütő ajtaját résnyire kitámasztom,hogy a gőz eltávozhasson.

Lehet tölteni is,Én szoktam a tetejére karamellből mázat készíteni,és megszórom dióval,mandulalapokkal.

2009. jún. 27. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sütit?... Sokkal finomabb a málnahab és még egyszerű is. Tojásfehérje, cukor és málna. Ezt kemény habbá verni és csodálatos finomság. És még a gyümölcs is "élő" marad benne!
2009. jún. 27. 20:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a kókuszosat, mennyeien néz ki. Köszönöm az ötleteket! =)
2009. jún. 27. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
20:13-osnak: eddig azt hittem, ezt a receptet anyukám ismeri csak, de ezek szerint más is. Nagyon szeretjük.
2009. jún. 27. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kókuszos receptíró vagyok : Remélem ízlik!
2009. jún. 28. 06:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!