Sóágyon sült csirkéhez használhatok sima sót, vagy nagyszemű tengerisó kell hozzá?
Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 21:37
1/4 anonim válasza:
A legolcsóbb durvaszemcsés só jó hozzá(de azért ne útszóró só legyen :D).Én is azzal szoktam.D
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
Sajnos nincs otthon durvaszemcsés só,megcsinálhatom így is vagy inkább vegyek?
Ja,és te megsózod a csirkét is,vagy azt nem?
2012. máj. 18. 21:47
4/4 anonim válasza:
Nem kell, jó a finom szemcsés is, és nem kell megsózni a csirkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!