Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mondanátok egyszerűen, könnyen...

Mondanátok egyszerűen, könnyen elkészíthető tésztás-szószos recepteket? Pl. Spagettik, pennék, stb.

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 20:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Még egyiket sem. Majd jövő héttől sorban mindegyiket megcsinálom, jól hangzik mindegyik és biztosan finomak is.

A fogamat is most húzták, rágni sem tudok és az emésztésem a beleim is vacakok sajnos, már nem tudom mit egyek, mert csak fogyok-fogyok és azért gondoltam, hogy tésztás kajákra állok át egyelőre, azt nem kell nagyon rágni és hizlal is. :)

Kolbászost kihagyom, emésztésemmel baj van. :) De köszönöm mindenkinek, hogy írtatok.

2012. máj. 19. 14:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom, ha ez a helyzet, akkor lehet, hogy a tészta helyett esetenként jobb, ha rizst főzöl, mert azt még annyira sem kell rágni, mint a főtt tésztát, és arra ugyanúgy rászedhetsz akármilyen mártást. Sajmártás, tejfölös-fokhagymás, vagy a vadas-mártás (répa-gyökér egyébként is vitamin).

De azt is el tudom képzelni, hogy zöldborsót puhára párolsz, összetöröd, kis húslével, fűszerrel ízesíted, és a rizst (tésztát) azzal eszed. Kell a vitamin, hogy erősödj.

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

2012. máj. 19. 16:28
 13/15 anonim ***** válasza:
A banánban rengeteg a táperő és nem kell rágni. Ha iszol rá egy-két pohár tejet, a kettő együtt még az emésztesed is megmozgatja (elvileg). :)))
2012. máj. 19. 16:41
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi, nagyon kedvesek vagytok!

Banánt tudom, eszem is, rizs a könyökömön jön ki, ettem, de soha nem szerettem. Tejet nem iszom, mert puffadok, pedig nem vagyok lactose érzékeny. Nagyon kevés dolgot tudok enni, tartok most egy FODMAP nevű diétát, mert lehet IBS-em van, de már egy éve keresik a bajom, még diagnozis nincs felállítva a refluxon kívül . . . .,a tésztás kajákat legalább szeretem.

Köszi!

2012. máj. 19. 19:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom!
2012. máj. 19. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!