Új fejeskáposztából jó a káposztás tészta?
Figyelt kérdés
Mintha egyszer főztem volna és nem lett jó.2012. máj. 18. 15:25
1/11 anonim válasza:
Szerintem jó. Talán nem kell annyi ideig párolni, mint az öregebbet.
2/11 anonim válasza:
Meg lehet enni, de inkább levesnek való. Ne párold sokáig, úgy talán marad valami kis íze.
3/11 anonim válasza:
szinte lehetetlen reszelni. ha nagyon apróra összevágod, akkor jó lesz, csak nem lesz olyan barnás, illetve látszani fog a zöld színe, de ettől még finom.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, akkor inkább nem csinálok belőle, elteszem kovászolni, úgyis jön a meleg.
2012. máj. 18. 15:57
5/11 anonim válasza:
Hol kapsz most új fejeskáposztát? Annak csak ősszel lesz itt az ideje.
Lehet belőle tésztát is csinálni,ha összevágod és nem reszeled. Levest pedig nem lehet belőle főzni.
6/11 A kérdező kommentje:
Piacon, már harmadszor veszek, nagyon finom volt salátának is, kovászoltnak is.
2012. máj. 18. 16:22
7/11 anonim válasza:
Ma láttam én is több helyen is:)
8/11 anonim válasza:
Valóban nehéz lereszelni a káposztát, és kicsit vizes is lesz, de barna nem attól lesz, hogy öreg, vagy fiatal, hanem a karamelltől, amin indul a káposzta párolása.
9/11 anonim válasza:
Azt én is tudom, de az újkáposzta a karamellizálás ellénére zöldes marad...:)nem írnám, ha nem tudnám.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2012. máj. 19. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!