Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A felolvasztott tejcsoki...

A felolvasztott tejcsoki megkeményedik a tortán?

Figyelt kérdés

Nincs itthon tortabevonó csoki, és tejcsokit szeretnék felolvasztani, hogy bevonjam, ezután díszíteni fehér vajas tortadíszítő krémmel. A tejcsoki is ugyanúgy megszilárdul, vagy krémszerű marad? Mit tegyek bele, hogy megszilárduljon?

Köszi előre is, a sütés közepén vagyok =]


2009. jún. 26. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
megszilárdul:9 nem kell semmi bele. én pl utálom a tortabevonót. mindig étcsokit használok. szal, jó az is:)
2009. jún. 26. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

A tejcsoki is megszilárdul nem kell bele semmit tenni!Csak olvaszd fel,mintha tortabevonót használnál!Tejcsokival sokkal finomabb én ha tortát sütök tejcsokival csinálom!Remélem finom lesz a torta,Sok sikert!


Üdv:Dorry

2009. jún. 26. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi. de a tejcsoki is? mert úgy emlékszem valaki már próbálta, és elég mázgás volt még hűtőzés után is :S
2009. jún. 26. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
a tejcsoki is megszilárdul. csoki=csoki:) az előző biztos csak béna volt:)
2009. jún. 26. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
93%
Ha túlmelegítik a csokit (akármilyent) akkor nem lesz síma.Ez lehetett a baj annál,akinek mázgás lett.Nyugodtan használj tejcsokit.A bevonó elég kemény lesz a tortán.
2009. jún. 26. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!