A felolvasztott tejcsoki megkeményedik a tortán?
Figyelt kérdés
Nincs itthon tortabevonó csoki, és tejcsokit szeretnék felolvasztani, hogy bevonjam, ezután díszíteni fehér vajas tortadíszítő krémmel. A tejcsoki is ugyanúgy megszilárdul, vagy krémszerű marad? Mit tegyek bele, hogy megszilárduljon?
Köszi előre is, a sütés közepén vagyok =]
2009. jún. 26. 16:25
1/5 anonim válasza:
megszilárdul:9 nem kell semmi bele. én pl utálom a tortabevonót. mindig étcsokit használok. szal, jó az is:)
2/5 anonim válasza:
A tejcsoki is megszilárdul nem kell bele semmit tenni!Csak olvaszd fel,mintha tortabevonót használnál!Tejcsokival sokkal finomabb én ha tortát sütök tejcsokival csinálom!Remélem finom lesz a torta,Sok sikert!
Üdv:Dorry
3/5 A kérdező kommentje:
köszi. de a tejcsoki is? mert úgy emlékszem valaki már próbálta, és elég mázgás volt még hűtőzés után is :S
2009. jún. 26. 16:33
4/5 anonim válasza:
a tejcsoki is megszilárdul. csoki=csoki:) az előző biztos csak béna volt:)
5/5 anonim válasza:
Ha túlmelegítik a csokit (akármilyent) akkor nem lesz síma.Ez lehetett a baj annál,akinek mázgás lett.Nyugodtan használj tejcsokit.A bevonó elég kemény lesz a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!