Milyen lisztből csinálják a palacsintát?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 15:46
2/11 anonim válasza:
Mindenki másmilyenből. Lehet fehérből is, de más teljes kiőrlésűből is csináltam, viszont annak az íze elég furcsa! Meg kell szokni.
3/11 A kérdező kommentje:
és kell bele élesztő?
2009. jún. 26. 15:58
4/11 anonim válasza:
Mibe?? A palacsintába??Élesztő??? JUUUJJJ
fogsz 1 edényt,leütsz tojásokat 2-3 db-ot,pici cukor és só,tej,szóda,majd pedig annyi liszt,hogy szép sima legyen a tészta,se túl sűrű,se túl híg. Jó kísérletezést!! NEKEM SOSE RAGAD LE:-)
5/11 anonim válasza:
Tehetsz a tésztába egy kis étolajat is,habverővel keverd simára a tésztáját. Előző voltam
6/11 anonim válasza:
Ha sok benne a cukor,akkor ragad le.Van aki szódavízzel készíti tej helyett.
Felénk szoktak kelt palacsintát is sütni.A hozzávaló ugyanat,mint a síma palacsintába,de a tésztéba morzsolnak élesztőt is.At élesztős palacsinta vastagabb lesz,mint a másik.
7/11 anonim válasza:
Egy ismerösöm igenis tesz bele élesztöt, akkor ugyan vastagabb lesz, de mégis nahyon finom és nem szárad ki olyan gyorsan, ha van maradék.
Sokféle variációja van, nem kell annyira egysikuan nézni.
8/11 anonim válasza:
Én is szoktam élesztős palacsintát csinálni, az is egy recept. Finom. Vastagabb, puhább.
10/11 anonim válasza:
Én teljes kiőrlésű lisztből csinálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!