Milyen sajtból kell csinálni rántott sajtot?
Füstöltel nagyon finom.
De amúgy,ne zsírossal,kemény sajtal.Akkor nem folyik ki,vagy csinálj rá,vastag panírt :)
Jó étvágyat :D
Én is szoktam abból a rúd alakú kimondottan rántani való sajtból. Ez tényleg jó, mert nem folyik ki a panírból, csak egy kicsit más íze van, de nekem "bejön". (hasonló az íze mint a natúr medve sajtnak)
Viszont ha nem ilyenből készítem, hanem pl. trappistából, akkor duplán panírozom a köv képpen: liszt - tojás - morzsa - tojás - morzsa.
Így elég vastag és stabil lesz a panír, hogy ne follyon ki belőle sülés közben a sajt.
De arra is figyelj, hogy a rántott sajtot mindig
- bő és forró zsiradékban
- nagy lángon
- hirtelen kell sütni.
Tulajdonképpen a cél az, hogy a panír megsüljön, és a sajt megolvadjon a belsejében (a sajtnak nincs szüksége sülésre).
Kipróbálhatsz több féle sajtot is az ízlésednek megfelelően. Nekem nagy kedvencem még a rántott camambert sajt :-)
a legfinomabb camamberből,mozzarellából de szinte mind sajtból elkészíthető.:)
Jóétvágyat...(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!