Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sajtból kell csinálni...

Milyen sajtból kell csinálni rántott sajtot?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Füstöltel nagyon finom.

De amúgy,ne zsírossal,kemény sajtal.Akkor nem folyik ki,vagy csinálj rá,vastag panírt :)

Jó étvágyat :D

2009. jún. 25. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféléböl lehet, ami szeletelhetö - csak a sajttól függöen más lesz az ize.
2009. jún. 25. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim válasza:
100%
Én a Pennyben szoktam venni rántani való sajtot. Fél kg-os kiszerelésben van, rúd alakú. Nagyon finom és duplán sem kell panírozni. Nálunk ez vált be!
2009. jún. 25. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én trapistából szoktam, de minden kemény sajtból lehet, csak vigyázz ha sütöd és belnyomod a villát, kifolyik a sajt.
2010. jún. 14. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 igabcsy ***** válasza:
100%

Én is szoktam abból a rúd alakú kimondottan rántani való sajtból. Ez tényleg jó, mert nem folyik ki a panírból, csak egy kicsit más íze van, de nekem "bejön". (hasonló az íze mint a natúr medve sajtnak)

Viszont ha nem ilyenből készítem, hanem pl. trappistából, akkor duplán panírozom a köv képpen: liszt - tojás - morzsa - tojás - morzsa.

Így elég vastag és stabil lesz a panír, hogy ne follyon ki belőle sülés közben a sajt.

De arra is figyelj, hogy a rántott sajtot mindig

- bő és forró zsiradékban

- nagy lángon

- hirtelen kell sütni.

Tulajdonképpen a cél az, hogy a panír megsüljön, és a sajt megolvadjon a belsejében (a sajtnak nincs szüksége sülésre).

Kipróbálhatsz több féle sajtot is az ízlésednek megfelelően. Nekem nagy kedvencem még a rántott camambert sajt :-)

2010. jún. 14. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim válasza:
100%
a legfinomabb a trapistából... a többi nekem nem jön be. mellékíze van, de persze ízlések és pofonok!
2010. jún. 15. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

a legfinomabb camamberből,mozzarellából de szinte mind sajtból elkészíthető.:)

Jóétvágyat...(:

2010. jún. 15. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!