Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bármelyik bolti fagyasztott...

Bármelyik bolti fagyasztott halból lehet csinálni rántott halat?

Figyelt kérdés
Vagy van amelyik nem jó/ nem ajánlott vagy valami? Sose sütöttem semmit, hogy kell egyáltalán rántott halat csinálni? Egyik recept szerint csak megmosom, sózom, stb. Másik szerint meg fokhagymás tejbe kell áztatni órákra. Ez minek? Fontos? Ti hogy szoktátok?
2011. márc. 2. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,lehet!Csak várd meg,míg 1kicsit kiolvad.Legaláb is mi megszoktuk várni.
2011. márc. 2. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Tiszteségesen ki kell olvasztani, aztán kukoricalisztbe kell forgatni, isteni íze lesz: kívül édes, belül sós. No meg egészségesebb is, mint a fehér liszt.
2011. márc. 2. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

valóban ki kell olvasztani, másképp elázik a panír.legjobb, ha odafigyel az ember és a jégdarabokat óvatosan időben leveszi, ne ázzon a kiolvadt vízben.

papírtörlő között megszorongatni és utána finoman sózni, panírozni.

a fokhagymás tejben áztatás egy ízesítési lehetőség, de azt is alaposan le kell csöpögtetni és úgy panírozni.

a kukoricalisztbe forgatott bármilyen hal tényleg nagyon finom

és ropogós lesz tőle.

2011. márc. 2. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
kifagyasztva,paprikás lisztben beforgatva!!!ugy az igazi.
2011. márc. 2. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!