Nem dagadt meg rendesen a darám a darás tésztához, már összekevertem a tésztával, mit tehetek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 13:24
2/5 anonim válasza:
Egy kevés vízzel keverd össze, és melegítsd újra(mikró,sütő)!
3/5 oldboy100 válasza:
Ha van párán főző készüléked, tedd gőz fölé 10 percre.
4/5 Dudok Andrásné válasza:
Egy jó tanács ahogy én csinálom:Soha nem a darát áztatom. Ha kifőtt a tészta és leöblíted csak kicsit csurgasd le és azonnal boritsd a forró darára!!!! Gyorsan összekevered, így minden szál tésztád darás lesz.Ezután fedőt teszel rá és megpuhul kb5-10 perc.TUTI
5/5 anonim válasza:
Szia én pirítani szoktam a búzadarát, és már mikor van egy kis színe akkor rá borítok egy kis vizet kb.1,5-2dl-t, és utána addig kavarom míg szemekre nem hullik!A nagy része egyből gőzé válik, igaz a víz mennyisége függ, hogy mennyi darát pirítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!