Miért nem dagadt fel szépen a madártejben a fehérjéből készült habgaluska?
Figyelt kérdés
Gondoltam arra, hogy lehet, hogy a tojást korábban ki kellett volna vennem a hűtőből, és akkor nem esik össze? Vagy rosszul vertem fel? Géppel csináltam habverővel. Lehet h ogy kézzel lassabban keményebb lesz a tojásfehérje?2010. júl. 14. 07:25
1/1 anonim válasza:
Kézzel nem tudod olyan keményre verni,mint géppel. Amikor a tejből kiveszed,akkor mindig egy kicsit összeesik.De ha ráöntöd a mártást,akkor újra dagadt lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!