Van itthon sertés tüdő és egy kis máj. Hogyan kell belőle savanyú levest készíteni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 09:39
1/4 ltimea válasza:
apróra összekockázod, én a tüdőt át szoktam forralni mielőtt beleteszem a levesbe, mert akkor nem szivacsos. sárgarépát, zöldséget, hagymát pucololsz és beleraksz mindent az edénybe, só, szemesbors és babérlevél kell még bele, ha megfőtt én paradicsomlével szoktam még felönteni. jó étvágyat
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2009. jún. 25. 11:06
3/4 anonim válasza:
A hörgőket feltétlenül vagdosd ki a tüdőből, másképp ehetetlen lesz!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi ezt megtettem!
2009. jún. 25. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!