Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van itthon sertés tüdő és egy...

Van itthon sertés tüdő és egy kis máj. Hogyan kell belőle savanyú levest készíteni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 09:39
 1/4 ltimea ***** válasza:
100%
apróra összekockázod, én a tüdőt át szoktam forralni mielőtt beleteszem a levesbe, mert akkor nem szivacsos. sárgarépát, zöldséget, hagymát pucololsz és beleraksz mindent az edénybe, só, szemesbors és babérlevél kell még bele, ha megfőtt én paradicsomlével szoktam még felönteni. jó étvágyat
2009. jún. 25. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2009. jún. 25. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A hörgőket feltétlenül vagdosd ki a tüdőből, másképp ehetetlen lesz!
2009. jún. 25. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi ezt megtettem!
2009. jún. 25. 11:57

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!