Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell sült krumplit...

Hogyan kell sült krumplit csinálni?

Figyelt kérdés
Még soha életemben nem csináltam és még az olajat sem. Fogalmam sincs, hogy pl. mennyi olajat kell beletenni . Kérlek segítsetek! :))
2012. máj. 9. 18:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne süsd nagyon sötétre, mert az már kesernyés lesz:)
2012. máj. 9. 18:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg azt is hogy a nyers vágott krumplit kicsit besózod már a sütés előtt 20 perccel ,ekkor kis levet fog engedni,ezt öntsd ki,majd süsd ki bő forró olajban ,kb 10-12 percen át kell ,arany barnára.

Isteni.

Az olajat 5-6 alkalommal használhatod fel,utána már nem az igazi.

2012. máj. 9. 19:06
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
hány éves vagy? 5?
2012. máj. 10. 16:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Most miért kell neki beszólni?? Te talán már úgy születtél h kész szakács voltál?? Akárhány éves is legyen, becsülendő h legalább meg akarja tanulni a dolgokat.
2012. máj. 10. 16:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi két ujjnyi (3 cm) olajban sütjük. nyeles serpenyőben, esetleg teflonban. vagy teflonlábasban.

időnként óvatosan megmozgatom az olajban, hogy mindenhol egyformán süljön. de ne törd.

rácsos kanállal kiszedem egy üres lábasba, ha halvány rózsaszín, megsózom, ráteszem a fedőt, jól összerázom. megeszem.

Ha az edényben hagyod lefedve, összeszottyad.

2012. nov. 27. 00:45
 16/16 anonim válasza:
Lehet lekéstem a dolgokról pár évet, de én úgy készítem, ahogy a McDonaldsban. Felszeletelem a hámozott krumplit, beáztatom vízbe, 2 kocka vegetával, aztán meghempergetem sóban és megszórom kevés borssal, majd marhafaggyúban kisütöm. Tökéletes!
2015. szept. 21. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!