Olvastam itt múltkor, hogy ha vékony karikákra vágjuk a krumplit, tepsibe teszünk alufóliát, rá a krumplit zsiradék nélkül, és megsütjük, akkor az úgy nem igazán hizlal. Hány fokon süssem meg? Én csak a súlyomat szeretném tartani, sem hízásra, sem fogyásra nincs szüksége. Bármiről gond nélkül lemondok, de a sült krumpliról nem tudok:S
ne úgy képzeljétek, hogy mindennap eszem, de ha megkívánom, akkor igen is megeszem!
Köszi előre is!
2011. febr. 28. 17:35
1/5 anonim válasza:
ha nem minden nap eszel, akkor simán sütheted olajban szerintem. nem kell ilyennek lenni. én 167/53 vagyok, de ha valamit megkívánok, ma pl madártej, simán megcsinálom és megeszem minden rossz érzés és lelkiismeretfurdalás nélkül.
2011. febr. 28. 17:42
2/5 anonim válasza:
én hasábkrumplit szoktam sütőben sütni. vékony hasábokat vágok és konyharuhán leszárítom a krumplit. fűszerezem, bazsalikommal vagy rozmaringgal, jól összekeverem.
a tepsibe sütőpapírt teszek, de egy kanál olajat ecsettel elkenek rajta. beleöntöm a krumplit, az olajos papíron is átkeverem és mehet a sütőbe. egyszer félidőben átkeverem, úgy 15 perc után.
csak tálaláskor sózom.
2011. febr. 28. 17:46
3/5 anonim válasza:
Én ha tepsibe sütöm a krumplit, akkor vagy nagyobb hasábokra vágom és 20-25 percig sütöm 200 fokon, vagy vékony karikákra vágom, akkor kevesebb idő is elég neki. Alufólián mondjuk még nem sütöttem, meg mindig öntök alá 2-3 evőkanálnyi olajat (attól függ, mennyi krumplit sütök) és átforgatom benne a krumplit (na meg meg is fűszerezem). Szerintem ennyitől még te sem fogsz hízni. Legalábbis én nem hízok, tőle, pedig hajlamos vagyok rá :) Persze a megevett mennyiségtől is függ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!