Hogyan (mi kell hozzá) lehetek műsorvezetős szakács mint pl Stahl Judit?
Azt tudom, hogy szakács mesterfokozata és reklám marketinges végzés!
Szegeden hol lehet ilyet!
Ha a Stahl Juditnak van szakács képesítése, azon nagyon csodálkoznék... ő jó helyen volt jókor, a médiában egyébként is ismert volt, valamennyire tudott főzni, hát kapott egy műsort.
Egyébként a legtöbb ember, aki a tv-ben főz, az valóban szakács, viszont tuti, h semmilyen médiával kapcsolatos végzettségük nincs, ellenben elismertek a szakmájukban, ezen kívül jó kapcsolatokkal, ismeretségekkel rendelkeznek.
Ha megvan a szakács végzettséged, és mester-fokozatot akarsz, érdeklődj a Ker. és Iparkamaránál, mikor indít szakácsoknak mester-képzést. Ez egy viszonylag rövid idejű, ha jól tudom pár hónapos tanfolyam, és a Kamara szokta ezek után a mester-vizsgát is szervezni. Ha azon a vizsgán túl vagy, akkortól vagy Mester-szakács.
Gondolom, hogy a reklám-marketinges végzéssel kapcsolatban is esetleg tudnak valami iránymutatót adni a Kamaránál. www.csmkik.hu
A tv paprika időnkén szokott meghírdetni ilyet.
Oda a végzetség sem kell, mert egy több fordulós verseny keretébe dől el hogy utána ki kap műsort a csatornán.
Ha letudod pipálni a szakácsokat simán lehetsz te is műsorvezető. :)
Két módon lehetsz: vagy baromi jó és elismert szakács vagy sok időt töltesz a médiában és emellett főzni is tudsz.
Előbbi a könnyebb út, viszont a Stahl Judit előbb volt ismert képernyőn, mint a tűzhely mögött. Régen szerettem a műsorát, de most már sokszor olyan ételeket főz, melyekhez drágák a hozzávalók, esetleg átlag embernek nehezen beszerezhetők.
Szóval szerezz nevet a szakács szakmában, majd férkőzz közel a médiához, gyűjtögesd a TV-s ismerősöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!