Mi történik, ha a kenyértésztába zselatint is teszek és úgy sütöm meg?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 11:50
1/4 anonim válasza:
borzalom lesz belőle, nem kenyér, más bocsi:)
2/4 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy van olyan zselatin, ami nem bírja a nagy hőt, ezért is nem szabad forralni elkészítéskor.Ha ilyent teeszel bele, talán tönkremegy sütés alatt, és nem lesz semmilyen hatása, bár -az előttem válaszolóval egyetértve- én sem várnék semmi jót... Véletlenül ment bele zselatin? Ha megsütöd, írd meg, hogy mi lett a vége:)Kíváncsi vagyok!
3/4 anonim válasza:
Miért tennél bele?Egyébként szerintem ha kevés megy bele lehet észre sem venni, ha sok akkor elnehezíti, ha nagyon sok akkor nyúlós lesz...kb azt hiszem :/
4/4 anonim válasza:
Attól függ, mennyit. 5 dekától még semmi, 15 deka már lehet, hogy sűríti, kisebbek lesznek a lukak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!