Meghívtam holnap vacsira egy férfit (nem a párom, de jó lenne ha az lenne:-D) mit főzzek?
Nagyon jó ötlet a baconbe tekert máj! :) nyami de rég csináltam.
Én általában hagymás törtburgonyával szoktam tálalni, de a burgonyapüré is rossz.
Ne izgulj, sikerülni fog! Ezen nincs mit elrontani!
Ha esetleg valami mégsem úgy jön össze, mint akartad, akkor: ha udvarias, nem szól egy szót sem, ha mégis szóvá teszi, akkor jön a "kegyes hazugság": mi eddig mindig így csináltuk, de legközelebb kipróbálom úgy is, ahogyan te mondod. :)))
Nyugi! Majd amikor már jobban ismeritek egymást, és tudod, mik a kedvenc kajái, akkor majd jöhetnek a különlegességek. Másrészt elsőként valóban olyasmit kell készítened, amit nem lehet elrontani, másrészt bárki szívesen megeszi.
Azt ne feledd el, ha tőled megy melóba, akkor legyen otthon szeszmentes pia is, (szénsavas, vagy rostos üdítő) nem biztos, hogy a bort, sört, ez esetben elfogadja!
KÁVÉ!!!
Szerintem a 12,04-es egy ábrándozó férfi!
De majd ő is előbb-utóbb megtalálja a párját, vagy már meg is találta, csak a vacsi-hívás maradt eddig el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!