Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meghívtam holnap vacsira egy...

Meghívtam holnap vacsira egy férfit (nem a párom, de jó lenne ha az lenne:-D) mit főzzek?

Figyelt kérdés
Valami olyan kéne ami kijön 3-4ezer forintból.nem igazán szoktam főzni,segítsetek!
2012. máj. 6. 08:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon jó ötlet a baconbe tekert máj! :) nyami de rég csináltam.

Én általában hagymás törtburgonyával szoktam tálalni, de a burgonyapüré is rossz.

2012. máj. 6. 11:06
 12/32 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, sikerülni fog! Ezen nincs mit elrontani!

Ha esetleg valami mégsem úgy jön össze, mint akartad, akkor: ha udvarias, nem szól egy szót sem, ha mégis szóvá teszi, akkor jön a "kegyes hazugság": mi eddig mindig így csináltuk, de legközelebb kipróbálom úgy is, ahogyan te mondod. :)))

2012. máj. 6. 11:09
 13/32 A kérdező kommentje:
:-Doké.utolsó kérdés:burgonyakrokettről mi a vélemény?
2012. máj. 6. 11:34
 14/32 intrepid ***** válasza:
18%
Mexikói chilis bab. Jó csípősen, ha nem bírja a csípős fűszert, akkor így járt.
2012. máj. 6. 11:36
 15/32 anonim ***** válasza:
Csak az a bajom a krokettel, hogy ott kell állni mellette és megsütni. Ettől óhatatlanul csupa égett zsírszagú lesz rajtad minden, még a hajad töve is. Ha túl korán vagy kész vele, hogy legyen kellő időd még kimosdani belőle, akkor meghűl. Ha pedig "időre" készíted, hogy friss, finom legyen, te maradsz zsír-szagú.
2012. máj. 6. 11:44
 16/32 A kérdező kommentje:
Azért ha meghívom nem mondhatom,hogy így jártál..:-D
2012. máj. 6. 11:52
 17/32 anonim ***** válasza:
58%

Nyugi! Majd amikor már jobban ismeritek egymást, és tudod, mik a kedvenc kajái, akkor majd jöhetnek a különlegességek. Másrészt elsőként valóban olyasmit kell készítened, amit nem lehet elrontani, másrészt bárki szívesen megeszi.

Azt ne feledd el, ha tőled megy melóba, akkor legyen otthon szeszmentes pia is, (szénsavas, vagy rostos üdítő) nem biztos, hogy a bort, sört, ez esetben elfogadja!

KÁVÉ!!!

2012. máj. 6. 12:01
 18/32 anonim ***** válasza:
Engem még egyszer nem hívott el nő vacsorázni, de szép is lenne. Szerintem készíthetsz valamilyen pörköltet, azt a férfiak szeretik, mellé valamilyen bor vagy sör.
2012. máj. 6. 12:04
 19/32 A kérdező kommentje:
üdítőre gondoltam mert autóval jön.kávé alap.utolsó:nő vagy és azért volna furcsa?vagy mi?egyébként 2hónapja ismerem.
2012. máj. 6. 13:09
 20/32 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem a 12,04-es egy ábrándozó férfi!

De majd ő is előbb-utóbb megtalálja a párját, vagy már meg is találta, csak a vacsi-hívás maradt eddig el.

2012. máj. 6. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!