Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cukkini és csirkecomb? Mit...

Cukkini és csirkecomb? Mit lehet ebből vacsira készíteni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A cukkini a tökfélék családjába tartozik, tehát bármit, amit a normál fehértökből is csinálnál. Egyébként leginkább rántani szokták, szoktam.

De, ha: felkockázod, ráteszed egy kis hagymás zsírra, sóval, borssal, (egyéb fűszerrel) födő alatt megpárolod. Utána akár így rizskörettel, vagy a tetejére ütsz néhány tojást és azzal összesütöd, már egy külön kaja is lehet belőle.


Ha kirántod, és a csirkét is rántod, vagy sütöd, akkor egy vacsihoz is tudod adni, körettel, salátával együtt.

2012. febr. 15. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

ha gondolod, a csirkecombot is belekockázhatod, szerintem nem rontaná el. A tészta amúgy finom, én már kóstoltam.

2012. febr. 15. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Cukkinivel töltött csirkecomb
2012. febr. 15. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Én tepsiben szoktam megsütni, sütőpapírra teszem a sózott, fűszerezett csirkecombot, rá 1-2 fej negyedbe vágott hagymát, a nagy kockákra vágott cukkinit és 1-2 szem paradicsomot, alufóliával lefedem, 1 órát sütöm, majd leveszem a fóliát és adok hozzá 1 kanál szójaszószt, 1 kanál vörösbort és 5-6 percig fólia nálkül összesütöm. Rizzsel finom.
2012. febr. 15. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
2012. febr. 15. 15:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak még annyit,hogy a cukkini nekem le van fagyasztva,akkor is úgyanúgy kell csinálni mindent, mintha friss lenne?
2012. febr. 15. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:

akkor már más, szerintem csak párolva lehet csinálni, akkor is csöpp ecetet vagy citromlevet tegyél rá, mert nagyon hamar szétfő. kiolvasztani nem szabad, fagyosan kell felhasználni.

nekem a panírozott fagyasztott cukkini sem jött be, elázott rajta a panír...:(

inkább csinálj a fagyos cukkiniből egy krémlevest, a csirkecombot pedig hagyományosan süsd meg.

ha a krémlevest jól besűríted, esetleg tejszínnel,mustárral,kis cukorral is ízesíted, egy mártásnak is el tudom képzelni a hús mellé.

2012. febr. 15. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok:

Ha fagyasztott, akkor már csak párolni tudod, ahogy írták, és fagyott állapotban kell elkezdeni.

Fehér tököt fagyasztottam bepanírozva, fagyottan raktam a zsírba, amikor sütni akartam, lapáttal szedtem ki belőle.

2012. febr. 15. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!