Cukkini és csirkecomb? Mit lehet ebből vacsira készíteni?
A cukkini a tökfélék családjába tartozik, tehát bármit, amit a normál fehértökből is csinálnál. Egyébként leginkább rántani szokták, szoktam.
De, ha: felkockázod, ráteszed egy kis hagymás zsírra, sóval, borssal, (egyéb fűszerrel) födő alatt megpárolod. Utána akár így rizskörettel, vagy a tetejére ütsz néhány tojást és azzal összesütöd, már egy külön kaja is lehet belőle.
Ha kirántod, és a csirkét is rántod, vagy sütöd, akkor egy vacsihoz is tudod adni, körettel, salátával együtt.
ha gondolod, a csirkecombot is belekockázhatod, szerintem nem rontaná el. A tészta amúgy finom, én már kóstoltam.
akkor már más, szerintem csak párolva lehet csinálni, akkor is csöpp ecetet vagy citromlevet tegyél rá, mert nagyon hamar szétfő. kiolvasztani nem szabad, fagyosan kell felhasználni.
nekem a panírozott fagyasztott cukkini sem jött be, elázott rajta a panír...:(
inkább csinálj a fagyos cukkiniből egy krémlevest, a csirkecombot pedig hagyományosan süsd meg.
ha a krémlevest jól besűríted, esetleg tejszínnel,mustárral,kis cukorral is ízesíted, egy mártásnak is el tudom képzelni a hús mellé.
Első válaszoló vagyok:
Ha fagyasztott, akkor már csak párolni tudod, ahogy írták, és fagyott állapotban kell elkezdeni.
Fehér tököt fagyasztottam bepanírozva, fagyottan raktam a zsírba, amikor sütni akartam, lapáttal szedtem ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!