Kínai kelből ogy csináljak köretet taojássaláta mellé? Vacsira.
párold meg, egy nagyon kevés vízben. tegyél bele köményt , sót, borsot. egy csipet szódabikarbónát, ettől szép zöld marad.
egy kevés zsiradékon (vaj) piríts zsemlemorzsát szép aranysárgára. a leszűrt kelbimbót ebbe forgasd bele. nagyon finom.
a kínai kel is saláta.. mi csak úgy esszük vmi mellé
tojássalátához is lehet éppen
elsőnek: nem kelbimbó lesz az, hanem kínai kel :)
Én valami salátafélét csinálnék belőle, mondjuk így: [link]
Jó, hogy észbekaptál február óta, de most legalább én is.
valóban a kelbimbóra adtam a receptet, de eddig nem reklamált senki:)
a kínai kelt is le lehet párolni, kevés vajon, kis köménnyel ( szóda itt is érvényes ), egy kis citromlével, pici cukorral egy kellemes köret lesz belőle.
nyersen, akár a fejes salátát, cukros-sós-ecetes lében is elkészíthetjük laskára vágva. díszitésképpen ( és finom is ) tehetünk bele félkarikára vágott lilahagymát, vékony csíkokra vágott piros kalif. paprikát is.
amúgy annyira semleges, hogy gyakorlatilag bármivel párosítható, akár majonézes saláták egyik összetevője is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!