Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kínai kelből ogy csináljak...

Kínai kelből ogy csináljak köretet taojássaláta mellé? Vacsira.

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

párold meg, egy nagyon kevés vízben. tegyél bele köményt , sót, borsot. egy csipet szódabikarbónát, ettől szép zöld marad.

egy kevés zsiradékon (vaj) piríts zsemlemorzsát szép aranysárgára. a leszűrt kelbimbót ebbe forgasd bele. nagyon finom.

2012. febr. 9. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

a kínai kel is saláta.. mi csak úgy esszük vmi mellé

tojássalátához is lehet éppen

2012. febr. 9. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

elsőnek: nem kelbimbó lesz az, hanem kínai kel :)


Én valami salátafélét csinálnék belőle, mondjuk így: [link]

2012. nov. 26. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Jó, hogy észbekaptál február óta, de most legalább én is.

valóban a kelbimbóra adtam a receptet, de eddig nem reklamált senki:)

a kínai kelt is le lehet párolni, kevés vajon, kis köménnyel ( szóda itt is érvényes ), egy kis citromlével, pici cukorral egy kellemes köret lesz belőle.

nyersen, akár a fejes salátát, cukros-sós-ecetes lében is elkészíthetjük laskára vágva. díszitésképpen ( és finom is ) tehetünk bele félkarikára vágott lilahagymát, vékony csíkokra vágott piros kalif. paprikát is.

amúgy annyira semleges, hogy gyakorlatilag bármivel párosítható, akár majonézes saláták egyik összetevője is lehet.

2012. nov. 26. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!