Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A balzsamecet miben egyedi...

A balzsamecet miben egyedi más ecetekkel szemben?

Figyelt kérdés
Régóta kacérkodom a gondolattal, hogy veszek, de igazából nem tudom mire használjam.

2012. ápr. 26. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyszer vettem salátába, nagyon intenzív íze van, csak pár csepp kell belőle, nálunk nem mindenkinek ízlett.

Itt van jó sok rcept mire lehet használni:

[link]

2012. ápr. 26. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:

biztosan vannak, akik imádják a salátákra, én is egyszer próbáltam, de többet nem kértek belőle...mármint a családtagok.

igaz, hogy esszencia, de épp ettől nagyon intenzív aromájú,de hát , mint minden ez is ízlés kérdése.

nekünk szokatlan, az egy próbát is sajnálom, mert sokba került.

2012. ápr. 26. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

nekünk van,de nagyon nem szeretjük,

a neve jól hangzik ,balzsamecet ,azt hinné az ember,hogy hú ezaztán....

azt közben meg teljesen olyan az íze ,mint a romlott boré,

2012. ápr. 26. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:
öreg, érlelt ecet. Nem lehet a mi ecetünkhöz hasonlítani, teljesen más az aromája, nem savas.Én szertem salátára, sonkára,halra
2012. ápr. 26. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Én szeretem a salátához. Nagyon kevés kell belőle és jól szét kell oszlatni az ételen, hogy jusson mindenhova. Intenzív sós-ecetes íze van és sötét színe.

Ha mész étterembe ahol feltátlalnak salátát is, akkor ált. kint van az asztalon, ott bele tudsz kostolni. :)

2012. ápr. 26. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
nna, nem akartam azt mondani,de, ha már szóba hozták a bort (abból van) hogy a férjem szerint is olyan, mint a buggyant bor:)
2012. ápr. 26. 17:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi sem szeretjük salátára, de ha már megvettem, gondoltam, elhasználom. Így lett belőle balzsamecetes szilvalekvár, ami isteni finom.
2012. ápr. 26. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!