Mit lehet főzni sok borból?
Vettünk két üveg száraz fehérbort, de kóstolás után olyan savasnak bizonyult mindkettő, hogy nem tudtuk meginni.
Kidobni sajnálom a bő egy liter bort, gondoltam főznék belőle valamit.
Ötlet?
Forralt bort mindenképpen!
Azt úgy ízesítheted, ahogy akarod, és a legsavanykásabb borból is finomat lehet készíteni...
A forralt bort sajnos nem szeretjük.
Mindenképp ételhez szeretném felhasználni.
valamilyen gyümölccsel, cukorral, zselével egy őzgerincbe lehet csinálni finom desszertet. a bort zselatinnal, cukorral kell megfőzni. először kevés zselét öntünk a formába, betesszük a hűtőbe. ha megdermedt kirakjuk szépen gyümölccsel, majd felengedjük a maradék borzselével. ha kihűlt, a bordák mentén szépen szeletelhető.
szilva, barack... bármilyen befőttel vagy friss gyümivel is finom.
amúgy hűtőben eláll a bor, többször is felhasznáhatod boros receptekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!