Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütit szeretnék csinálni...

Sütit szeretnék csinálni olyanra gondolok amit sütés / főzés nélkül megtudnék csinálni és tojás ne legyen benne, a receptet megköszöném vagy linket?! /többi lent / 13/L

Figyelt kérdés
Sziasztok ebben kérném a segítságeteket tegnap előtt csináltam kókuszgolyót ugy hogy az kilőve am nagy sikere volt :DD 13/L
2012. ápr. 22. 14:14
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
segítségeteket *
2012. ápr. 22. 14:14
 2/11 anonim ***** válasza:
keksztekercs
2012. ápr. 22. 14:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
vagy innen tudsz válogatni -----> [link]
2012. ápr. 22. 14:23
 4/11 CocóMája válasza:
100%

A kérdést látva egyből a kókuszgolyó jutott eszembe.... Mint sokaknak, bizonyára.

Azon kívül, talán a joghurttorta még olyan, amit nem kell sütni-főzni.

[link]

A piskóta részt egyszerűen kihagyod. Egy nagy tálba, vagy kis desszertes tégelyekben lehűtve gusztusos formája lesz magában is. Nagyon sok különböző recept van egyébként.

[link]

Vagy a kókuszgolyót formázhatod másnak, pl. kockának, és megleped vele a közönséged. Tekercset is csinálhatsz belőle, vajas krémmel.

2012. ápr. 22. 14:25
 5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. ápr. 22. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg valami krémes-gyümölcsös desszert? Ami nálunk nagyon "lusta finomság", az az, hogy megolvasztunk egy kis cukrot és dobálunk bele diót-mogyorót-szezámmagot-akármit.

Utolsónak: nem jártál még úgy, hogy sütöttél sütit, jött pár vendég és neked kb. két falat jutott? Marha idegesítő. Másrészt nem mindegy? Sütit enne és kész.

2012. ápr. 22. 14:48
 7/11 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti kommentelő nem a véleményedre voltam kiváncsi -.-

Utolsó kommentelő kösszönöm és igen hasonló volt mert voltak vendégek és alig maradt :DD

2012. ápr. 22. 17:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem süti, de nagyon finom pohárkrém a rizspuding. tejberizst főzünk és külön vanilia pudingot. apróra vágott gyömölcsdarabokkal, mazsolával összekeverjük őket, és kompótos tálkákba, vagy fagylaltkelyhekbe adagoljuk. díszíteni is lehet gyümölccsel,jól lehűtjük. Közvetlen fogyasztás előtt tejszíhabsprét nyomunk rá.
2012. ápr. 22. 18:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Én citromos habcsókos pitécskéket csináltam tegnap.
2012. ápr. 22. 19:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Bocsánat az sütős, főzős.

Helyette itt egy joghurttorta [link]

2012. ápr. 22. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!