3/12 anonim válasza:
Nem ugyanaz.A tejszínhab az gyengébb tartású mint a felvert habtejszín.
4/12 anonim válasza:
A habtejszín még folyékony állagú,és nincs felverve habnak. A tejszínhab már felvert állapotban van.
5/12 anonim válasza:
Én nem vagyok egy konyhatündér, ezért inkább kérdezem: az nem úgy van, hogy a tejszínhab a habtejszínből lesz?
6/12 anonim válasza:
19:08 az igaz.
tejszínhabok általában cokrozottak,így főzéskor nem helyettesítheti a habtejszínt, viszont habtejszínből lehet habot verni, akár édesen is.
7/12 anonim válasza:
A habtejszin magasabb zsirtartalmú tejszin. A tejszinhab a felvert habtejszin, rendszerint megcukrozva.
Van olyan étel, ahol tejszinhab kell, ott a habtejszint használhatod, ha elötte felverted. A rejszinhab viszont a legtöbb ételben nem nem jó a tejszin helyett.
Ha pontos választ akarsz, akkor linkeld be a receptet.
9/12 anonim válasza:
NEM LEHET. Nem tudom a kommentelők mennyire jártasak a konyhában, de ajánlom nekik, próbáljanak meg egy palackos habtejszínt fújni a sütire vagy bármire: max 10 perc múlva semmi nem lesz belőle, csak mintha valami tejet öntöttek volna rá a kajára.
10/12 anonim válasza:
Mondjuk annak a palackosnak annyi köze sincs a tejszínhez, mint nekem a konyhához. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!