3/5 anonim válasza:
Az én kedvencem a szűzérmék borsmártással, kocka burgonyával.
4/5 anonim válasza:
Mi nagyon szeretjük a brassóit belőle. Füstölt szalonnát sütök, rajta finomra vágott hagymát, majd rádobom a kisujjnyi csikokra vágott hust, és hirtelen átsütöm pár perc alatt. Majd megsózom, borsozom, és friss fokhagymát reszelek rá bőven. Ropogosra sütött kis kocka krumplival keverem össze frissen tálalás előtt.
5/5 mustafa33 válasza:
Van egy kedvencem. A hámorkovácsok szalonnasütő fogójában sütött hús szelet.
10 cm átmérőjű, vasból kovácsolt fogó, kör alakú, az alsónak pereme van a felső bele illik, ez hosszú fogó száron. A kovácstüzhelyen megtüzesítik és a belehelyezett szalonnát vagy megsózott , borsozott húst hirtelen összeszorítják. A zsírja kifolyik a csőrén (hagymára, kenyérre vagy krumplira), és hirtelen megsül. A tetején kérgesre a közepén angolosra, de lehet egy két másodpercel továbbtartani és akkor jobban átsül. Lakatos, kovács, javító műhelyekben is használják, forrasztóval is lehet forrósítani a fogót. Gyors kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!