Hogy lehetne másképpen, hogy ne folyjon ki?
Figyelt kérdés
Csináltam rántott sajtot (már nem egyszer) 2x-es bundába teszem(liszt,tojás,morzsa majd újra tojás és morzsa) mégis kifolyik sütéskor :( mi a baj vagy másnak is ilyen?2012. ápr. 20. 21:51
1/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A sajtot panirozás után tedd fél órára a fagyasztóba és utána süsd.
2/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nem szabad beleszúrni a villával,csak lapáttal fordítsd meg.
3/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
nekem nem folyik ki dupla panírnál soha! Elég magas hőfokon csinálod? Én fritőzben szoktam 190 fokba belerakom,le se csukom, mikor már látom hogy megpirult a panír,kiveszem és papírtőrlőre teszem,felitatom az olajat. 1-2 perc elég neki!
4/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Én is, dupla panírba rakom a sajtot, de előző nap megcsinálva, csak másnap sütöm ki.Fagyasztott állapotába teszem a zsíradékba, egyszerre nem túl sokat, mert akkor nagyon lehűti a zsíradékot. Érdemes olyan sajtot választani, ami nem annyira folyik. Van pl. dirrekt erre a célra készült rántani való sajt olyan rúdban, mint a párizsi.
5/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Igen, a sajttól is függ. én a Lidl-ben veszem a kifejezetten rántani való sajtot. tényleg rúdban van.
a dupla panír nálam, liszt-tojás-megint liszt-tojás és úgy a prézli. kissé rá is nyomkodom.bő zsiradék és, ha mondhatom úgy, egy csipesz szerűséggel forgatom, tényleg nem szabad beleszúrni.nem szokott kifolyni hál' istennek.
6/6 A kérdező kommentje:
nem villázom én sem.ez sima trappista sajt volt...a rántani való nekem nem jött be ízre(camping) és volt mikor egy estét állt a hűtőbe mégis kifolyt...így amiket írtatok már mind ki lett próbálva...érdekes amikor a háromszögű maci sajtot csinálom dupla panírban az meg jó lesz...lehet innentől csak azt csinálom :) bár ha jól akarunk vele lakni sok doboz kell belőle
2012. ápr. 22. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!