Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha híg a lekvár mit lehet...

Ha híg a lekvár mit lehet vele csinálni, hogy ne folyjon annyira?

Figyelt kérdés
Én arra gondoltam, hogy burgonyakeményítőt adok hozzá, de lehet hülyeség...
2010. dec. 14. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
mikrózd meg!
2010. dec. 14. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
és akkor összeáll? :)
2010. dec. 14. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Bizony hülyeség! A savas gyümölcslekvár felbontja csirizzé a keményitőt! Főzni kell akkor a víz egy része elpárolog, vagy agar-agarral vagy zselatinnal lehet sűríteni
2010. dec. 14. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha mikroval el tudod párologtatni a víz egy részét akkor nyilván sűrűbb lesz!
2010. dec. 14. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, főzd tovább, vagy dzsemfixet tegyél bele.
2010. dec. 14. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
okézsoké, köszi skacok!
2010. dec. 14. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem a mikrózás a szilvalekvárból percek alatt olyan állagú cuccot csinál, mint amilyen a birsalmasajt.
2010. dec. 14. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
végül is zselatint tehetsz bele.
2010. dec. 14. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
A zselatin csak akkor megoldás, ha nem sütöd utána!
2010. dec. 14. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!