Ha híg a lekvár mit lehet vele csinálni, hogy ne folyjon annyira?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam, hogy burgonyakeményítőt adok hozzá, de lehet hülyeség...2010. dec. 14. 13:38
2/9 A kérdező kommentje:
és akkor összeáll? :)
2010. dec. 14. 13:41
3/9 anonim válasza:
Bizony hülyeség! A savas gyümölcslekvár felbontja csirizzé a keményitőt! Főzni kell akkor a víz egy része elpárolog, vagy agar-agarral vagy zselatinnal lehet sűríteni
4/9 anonim válasza:
Ha mikroval el tudod párologtatni a víz egy részét akkor nyilván sűrűbb lesz!
5/9 anonim válasza:
Igen, főzd tovább, vagy dzsemfixet tegyél bele.
6/9 A kérdező kommentje:
okézsoké, köszi skacok!
2010. dec. 14. 13:53
7/9 anonim válasza:
nekem a mikrózás a szilvalekvárból percek alatt olyan állagú cuccot csinál, mint amilyen a birsalmasajt.
8/9 anonim válasza:
végül is zselatint tehetsz bele.
9/9 anonim válasza:
A zselatin csak akkor megoldás, ha nem sütöd utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!