Hogy csináljam a túrót, hogy ne folyjon ki a buktából? Túrós buktát szeretnék holnap csinálni
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 19:48
1/5 anonim válasza:
Túrót összekeversz tojással vanilliáscukorral, nem folyik ki.
2/5 anonim válasza:
Mikor a tésztát feltekered behajtod a végüket igy nem fog kifolyni a cuccos=)
3/5 anonim válasza:
250g túró
1 tojás
1 csomag vaníliacukor
Ízlés szerint kristálycukor(én 2 lapos ek. szoktam)
Alaposan elkevered és hagyod állni 5 percig!!
Ha lágy lett akkor egy kis kekszport vagy búzadarát teszel bele mert ettől nem lesz más az íze!!!:)
hmm nyami túrós bukta!Nem küldesz nekem??:D
4/5 anonim válasza:
Gríz,v édesmorzsa!(a pék)
de csak kevés!
5/5 anonim válasza:
Szia! A legjobb, ha a túrót jól kinyomkodod és egész tojás helyett csak tojássárgát teszel bele! 25 dkg túróhoz bőven elég 1 tojássárgája, de a legjobb, ha 50 dkg-hoz teszel ennyi mennyiséget. Ugyanúgy vaníliás cukor, cukor. Ennyi és így garantáltan nem folyik ki! :)
Mi is kikísérleteztük már! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!