Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljam a túrót, hogy...

Hogy csináljam a túrót, hogy ne folyjon ki a buktából? Túrós buktát szeretnék holnap csinálni

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Túrót összekeversz tojással vanilliáscukorral, nem folyik ki.
2010. szept. 7. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Mikor a tésztát feltekered behajtod a végüket igy nem fog kifolyni a cuccos=)
2010. szept. 7. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

250g túró

1 tojás

1 csomag vaníliacukor

Ízlés szerint kristálycukor(én 2 lapos ek. szoktam)

Alaposan elkevered és hagyod állni 5 percig!!

Ha lágy lett akkor egy kis kekszport vagy búzadarát teszel bele mert ettől nem lesz más az íze!!!:)

hmm nyami túrós bukta!Nem küldesz nekem??:D

2010. szept. 7. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:

Gríz,v édesmorzsa!(a pék)

de csak kevés!

2010. szept. 7. 21:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! A legjobb, ha a túrót jól kinyomkodod és egész tojás helyett csak tojássárgát teszel bele! 25 dkg túróhoz bőven elég 1 tojássárgája, de a legjobb, ha 50 dkg-hoz teszel ennyi mennyiséget. Ugyanúgy vaníliás cukor, cukor. Ennyi és így garantáltan nem folyik ki! :)

Mi is kikísérleteztük már! :)

2010. szept. 8. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!