Hogyan kell tojáskrémet készíteni?
Figyelt kérdés
(Hideg, kenyérre kenhetőre gondolok.)2008. ápr. 18. 12:56
1/5 anonim válasza:
A hideg kemenytojast attorom, aprora vagott hagymaval, majonezzel elkeverem, mustarral, borssal es soval izesitem.
Jo etvagyat
2/5 anonim válasza:
Én a főtt tojást margarinnal villával "megtöröm", enyhén sózom, borsozom, teszek bele piros aranyat, mustárt, esetleg apróra vágott hagymát. Ma is ezt reggeliztem, isteni!:-)
3/5 anonim válasza:
Az összetevők nálam is ugyanezek, de én botmixerrel pürésítem. Ez lesz a mai vacsi :)
4/5 anonim válasza:
Én is hasonlóan szoktam csinálni: a kemény tojást beleteszem az aprítóba, vajat, mustárt adok hozzá, fűszereket (ételízesítő, bors, pici őrölt kömény), a legvégén pedig apróra vágott petrezselymet teszek bele.
5/5 anonim válasza:
Én reszelni szoktam, úgy nagyon finom "szálas" lesz a tojás. Margarin helyett vajat ajánlok :)
Sok sikert és jó étvágyat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!