Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemellből mit?

Csirkemellből mit?

Figyelt kérdés
Rossz húst olvasztottam ki, most látom, hogy csirkemell és nem disznóhús. Mit csináljak így belőle? Van itthon hagyma, fűszerek, pici sajt, krumpli, tojás.
2012. ápr. 17. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:

főzz krumplit héjában. a melleket süsd meg jó fűszeresen.

rakd egy zsiradékkal kikent tepsibe egy sor főtt krumplikarika, rá a sült csirkemellszeletek (csíkokra vágva is sütheted) rá egy sor karikára vágott hagyma. közben zsírjával locsolgatni, sózni. tetejére krumpli.

sűrű palacsintatésztával leönteni, rá a reszelt sajt.

szép pirosra sütni. savanyúsággal, kecsappal, majonézzel isteni finom. a pal. tésztát is lehet jól fűszerezni, fokhagyma, bors, majoranna stb.

2012. ápr. 17. 11:15
 2/9 anonim ***** válasza:
rántott csirkemell, atojásba reszeld bele a sajtot és utána forgasd meg a zsemlemorzsába.
2012. ápr. 17. 11:18
 3/9 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 17. 11:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Esetleg mustáros hús?

Csirkemellet csíkokra vagy kockákra vágva megpirítod egy kevés olajon. Mikor kifehéredett a husi felöntöd annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Egy kevés petrezselyemzöldet/ha van/ összedarabolsz majd rászórod, ételízesítőt is szórsz rá../vegeta,delikát/ de a petrezselyemzöldet ki is lehet hagyni.Várok 8-10 percet, hogy megfőljön. Tejfölt, lisztet kevés vizet és mustárt keverek össze ízlés szerint és azzal behabarom. Várok, hogy felforrjon és összesűrűsödjön. Kész is. Tésztával vagy rizzsel tálalok.

2012. ápr. 17. 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Ne rántsd,mert ehetetlen lesz.

Valamilyen pácos,szószos ételt készíts.

2012. ápr. 17. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:
csirkemell párizsiasan (bundás husi) hagymás tört krumplival.
2012. ápr. 17. 11:37
 7/9 anonim ***** válasza:

A rántott csirkemell nem ehetetlen!

Én már számtalanszor ettem, honnan veszed, hogy nem lehet megenni????

2012. ápr. 17. 11:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A rántott csirkemell nagyon finom!

Én kétféleképpen készítem el:

1) Vagy előző este beáztatom fokhagymás tejbe és úgy rántom ki

2) Vagy a tojásba teszek pürésített fokhagymát és úgy rántom ki a húsokat

Ha megkóstolnád, tuti nem mondanád a főztömre hogy ehetetlen.

2012. ápr. 17. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:

11,40 vagyok!

:D Imádom, amikor valaki azt mondja a másik által leírt receptre, hogy az úgy rossz, vagy nem jó, vagy ehetetlen! Én pl. személy szerint kifejezetten a szárazabb húsokból készült rántott szeletet szeretem. Ízlés dolga!

2012. ápr. 17. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!