Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki tud egy jó halászlé...

Valaki tud egy jó halászlé receptet?

Figyelt kérdés
Van hozzá ponty és kárász, de kérlek a legalapvetőbb dolgokat is írd le! Pl: le kell-e vágni a farkát egy halnak? :)
2009. jún. 18. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Te! szerintem edd meg nyersen őket XD
2009. jún. 18. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A kárászokat főzd meg jól,azután szálkázd ki ,a gerincoszlopról elég jól le lehet szedni,egy csomó hagymát is főzz meg,külön lábasbanElőbb a hagymát,majd a kárászokat paszírozd át. Ebben a lében még nincsenek fűszerek! a hagymát Ezután szabadtűzön felteszed a halászlé-bográcsban az átpaszírozott halászlé-alapot,halászlé-kockát,sót,pirospaprikát (erőset is) stb. teszel hozzá,mikor összeforr,beleteszed a halszeleteket,(ponty)és a halfejeket,s ezután már rövid ideig kell főzni,mert különben a halszeletek szétesnek. Az alaplé a lényeg,ha sűrűbben szeretitek,több apróhalat paszírozz bele.Házi pirospaprikát használj,attól lesz gyönyörű a színe.Ha kisgyerek is eszik belőle,inkább mindenki magának tegye bele az erőspaprikát, de ha eleve erősre főzöd,akkor is szoktak még külön feltálalni hozzá.Jó étvágyat!
2009. jún. 18. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
2009. jún. 18. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Innen is valogathatsz: [link]
2009. jún. 18. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!