Sonka-problem! Nagy baj, ha közel 24 órán át áztatom be a sonkát?
Figyelt kérdés
Elmatekoltam a teendőimet, csak holnap reggel tudom elkezdeni főzni,addigra közel 24 órát ázott...2012. ápr. 7. 16:51
1/7 anonim válasza:
Vedd ki a vízből! Hidegvízbe áztatni csak azért szoktuk, hogy a benne levő sótöbbletet kiáztassuk. 24 óra alatt már az íze is kimegy, kimehet. Inkább vedd ki, rakd hűtőbe, ott lesz a legjobb helye reggelig!!!
2/7 A kérdező kommentje:
Oké, nagyon köszönöm. Arra gondoltam, hog vizes konyharuhába csavarom, hogy ne száradjon ki reggelig a hűtőben. Remek, hogy hirtelen ez lett a legagyobb problémám.:)
2012. ápr. 7. 17:12
3/7 anonim válasza:
Milyen sonkád van? Ha az manapság kapható hálós sonkautánzat, azt eleve be sem kellett volna áztatni, mert nem lesz íze.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem, kincset érő házisonkám van. Éppen ezért trenyálom magam, hogy el ne szúrjam (életem első sonkafőzése lesz).
2012. ápr. 7. 17:29
5/7 anonim válasza:
Szerintem törölgesd meg a víztől, és tekerd be folpackba. Így a szagát sem adja át más kajának, és ahogy írtad, ki sem szárad!
6/7 A kérdező kommentje:
Tényleg! A szagok! Fú, de jó, hogy mondtad, köszönöm, mindjárt be is pólyálom.
2012. ápr. 7. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!