1/12 anonim válasza:
Nem gond: annyi az egész,hogy kicsit tovább kell főzni.
2/12 anonim válasza:
Egy órahossza pluszt minimum számolhatsz rá, idő és gázfogyasztás plusz.
3/12 anonim válasza:
én nem szoktam áztatni, mert így együtt tehetem fel a csülökkel. kb 2óra mire megfő, de olyan mintha áztatva lett volna
4/12 anonim válasza:
Ha nem túl öreg a lencse, nem igényel áztatást. Viszont minél öregebb, annál többet kell áztatni. Ugyanez érvényes a babra is.
5/12 anonim válasza:
Ha áztatod hamarabb megfő.
De van más oka is.
Mamám kissé gyomorbajos meg még sok minden, a doki azt mondta, hogy legalább két léről áztassa le az ilyen fújtatós dolgokat és nem bántja az epéjét, nem fújja fel.
6/12 anonim válasza:
Én soha nem áztatom be a lencsét, és fél óra alatt teljesen megfő. Esetleg ha kicsit öregebb akkor 1 óra.
7/12 anonim válasza:
életemben nem áztattam még be lencsét és 20-25 perc alatt simán megfő
8/12 anonim válasza:
A lencsét nem szokás áztani! /nem bab!/ Viszont érdemes többször átmosni főzés előtt, hogy a "por" szaga elmúljon.
10/12 anonim válasza:
Én sem áztatom, múltkor így is szétfőtt, mire a karikákra vágott (!) répa megpuhult benne, mert együtt raktam fel. De 40 percnél még soha nem főztem tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!