Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljak rántott grízt?

Hogyan csináljak rántott grízt?

Figyelt kérdés
Mostanában elkezdtem sütni, főzni, de még bizonytalan vagyok néha. Az ünnepek alatt megyünk rokonokhoz és a nagypapám nagyon szereti a rántott grízt és szeretnék neki kedveskedni ezzel.

2012. ápr. 6. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Jó keményre főzd meg a tejbegrízt, utána hidegen panírozd be, és süsd ki olajban.
2012. ápr. 6. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Főzd meg a tejbegrízt, csak sűrűbbre hagyd, mint egyébként szoktad. (Szándékosan nem azt írtam, hogy keményebbre!)

Még melegében borítsd ki egy gyúró-deszkára, és késsel húzd szét a tetszőleges vastagságra, majd hagyd kihűlni.

Ezek után kockákra darabolod, panírozod mint a rántani való szeletet, és kisütöd.

Ízlés dolga! De ha nagypapi szereti, miért ne?

2012. ápr. 6. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. A keresőbe beütöttem, de nem találtam olyat amibe megbíznék, de ezek a "módszerek" szimpatikusak :).
2012. ápr. 6. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Édesanyám elég sokszor csinált. Én nem szerettem, azért írtam, hogy "ízlés dolga". Attól más még szeretheti. :))
2012. ápr. 6. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!