Tegnap délelött csináltam mézeszserbót! Meg fog puhulni?
Figyelt kérdés
Elvileg 24 órája áá már.Nem kellett volna már megpuhulnia?2012. ápr. 6. 10:51
1/21 anonim válasza:
nem, pár nap kell neki. Főleg, ha száraz a levegő
2/21 anonim válasza:
Ehhez tudni kéne, hogy elég zsiradékot, lekvárt stb. használtál. Elég lágy volt-e a tejbegriz. És még több dolgot pl. a lapokról is.
3/21 anonim válasza:
tejbegríz? zserbóba? Abban főzöttkrém van, nem tejbegríz
5/21 anonim válasza:
Drága jó anyukámtól minden sátoros ünnepre mézes zserbót kértek az unokák, és bizony, gríz is volt a krémben. Felét megettem volna keverés közben.
És megpuhul. Pedig hogy csapkodott, pörölt anyukám, hogy törik ez a tészta, nem bír vele.
Szóval előbb-utóbb megpuhul, ha az előírt mennyiségeket bele tetted:)
6/21 anonim válasza:
A mézes zserbó másik neve a mézes krémes tudomásom szerint. Annak pedig az egyik összetevője a grizes vajas krém, a másik sor a lekvár. Nem keverendő a diós zserbóval.
7/21 A kérdező kommentje:
Ez alapján csináltam!És igen grizt raktam bele,mert számomra is a mézes zserbó grizes! :)
2012. ápr. 6. 11:23
8/21 anonim válasza:
A mézes krémesben van tejbegrízes krém :) De az valami isteni finom!!! :)
9/21 anonim válasza:
Igen, meg fog puhulni. Kell neki 2-3 nap. Én mindig ennyivel előbb el szoktam készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!